Selecteer een pagina

Licht en Geluid

Dus U bent op zoek naar een allround dj voor een zakelijk of openbaar evenement, feestavond, spetterend trouwfeest of  “last minute” vervanging van uw eigen resident DJ ?

Dan bent U bij ons aan het juiste adres, SeVenMusic onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering en afstemming op hetgeen U als opdrachtgever voor ogen heeft. 

Wil je dat wij ook alle apparatuur inclusief afstemming, transport, op- en afbouw verzorgen? Wil je er een saxofonist of een verlichte dansvloer bij? Geen probleem bij SeVenMusic!  Ons team staat bijna dag en nacht voor je klaar en denkt graag met je mee. Welke dj gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat gasten nog met elkaar kunnen praten.

Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van SeVenMusic.

Licht en Geluid Prijs
Stand alone DJ ( 4 uur ) € 300,- Ex BTW
Verlenging per uur € 55,- Ex BTW
Toeslag Last Minute opdracht € 75,- Ex BTW
Reiskosten 20 km Regio Eindhoven € 0,50 per kilometer Ex BTW
DJ & DJ set Pioneer Prijs
DJ set cdj3000 DJM900 nexus2 / DJ Booth € 250 ,- Ex BTW
DJ Booth LED front Op aanvraag
Electro Voice geluidsset < 250 personen € 150,- Ex BTW
Geluidsset > 250 personen Op aanvraag
Lichtshow € 125,-  Ex BTW
$

KVK-nummer

89347846 

$

BTW-nummer

NL004719457B96